page-b
  • 3Phase prepaid energy meter(ic card)

    3Phase energi prepaid meter (ic kertu)

    Meter energi 3phase (kertu IC) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.301-2007, DL / T614-2007 lan DL / T645-2007. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.