page-b

3Phase meter energi prabayar 4wire (remot)

3phase 4wire meter meter (remot) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008 lan GB / T17215.323-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.


Detail Produk

Tag Product

-Informasi Umum-

 

Fitur Produk:

1.Tampilake retardant, gampang diinstal

2. Fungsi pangukuran energi aktif & Reaktif, bisa nampilake wektu, kode weker, lsp.

3. Kanthi mbukak kunci rekaman, bisa ditliti kanggo nyegah listrik.

4. Meter energi nduweni fungsi nambah tarif (tingkat variabel)

5. Cara kontrol kertu kertu Lokal

6. Cara komunikasi: RS485, inframerah

7. Duwe fungsi ngresiki meter, sing trep lan gampang digunakake.

 

-Fungsi Produk-

 

1.Tampilake kanthi tampilan LCD kanthi sudut pandang sudhut lan kontras sing dhuwur

2.Voltage sampling loop ngrebut divisi voltase tahan

3.Aplication papan: komunitas, hotel, mall, bangunan kantor, sekolah, properti, lsp

4.Fasilitas: syarat enkripsi bukti asli, fungsi rekaman acara, Struktur sing kuat, kinerja penyegelan sing apik

5.Main fungsi: fungsi metering, fungsi kontrol ragad remot, enkripsi sertifikasi keamanan, Pangukuran lan pemeriksaan, fungsi tampilan, fungsi beku, fungsi wektu, output pulsa, dll.

6. Cara komunikasi: RS485, inframerah,

7. Komponen kualitas apik

8. Informasi informasi: konsumsi listrik kumulatif ing wulan saiki lan wulan kepungkur, nilai indikasi energi kumulatif lan jumlah indikasi energi energi sing diklumpukake, tanggal lan wektu saiki, kode utawa pesen weker, pituduh status komunikasi, nomer meter meter energi listrik, lsp.

9.High-tliti, sensitivitas dhuwur, stabilitas dhuwur, jembaré, chip pemetaan darmabakti rendah

10.Kantauan relay sing dibangun kanggo kontrol beban. Kaluwihan: struktur prasaja lan regane murah.

 

-Parameter Teknis-

 

Voltase referensi 3 × 220V / 380V
Spesifikasi saiki 3 × 1,56) 、3 × 520) 、3 × 1040) 、3 ×5 (603 ×2080A
Frekuensi tanggal 50Hz
Tingkat akurasi Tingkat aktif 1, tingkat Reaktif 2
Konsumsi tenaga Garis voltase: <= 1.5W, 5VA; garis saiki: <1VA
Kisaran suhu Kisaran suhu kerja -25 ~ 55degree, suhu kerja sing ekstrem -40 ~ 70 derajat
Meter Konter (imp / kWh) 6400400240
Kisaran kisaran 40%60%, kelembapan relatif digunakake ing 95%

 

-Gambar produk-

 

3PHASE 4WIRE PREPAID ENERGY METER(remote) (2) 
3PHASE 4WIRE PREPAID ENERGY METER(remote) (3) 
3PHASE 4WIRE PREPAID ENERGY METER(remote) (4) 
3PHASE 4WIRE PREPAID ENERGY METER(remote) (1)

 

 

-Piranti Sambungan Kawat-

 

Ndandani meter listrik menyang kothak meter, lan sambungake antarmuka miturut diagram kabel. Apike kanggo nggunakake kabel tembaga utawa terminal tembaga. Sekrup ing kothak terminal kudu dikencengi supaya ora bisa ngobong amarga ora kena kontak utawa kawat tipis sing abot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita