page-b
  • 3Phase 4wire prepaid energy meter(ic card)

    3Phase meter energi prabayar 4wire (kertu es)

    Meter energi prepaid 3phase 4wire (kertu IC) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008 lan GB / T17215.323-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.