page-b
  • 3PHASE 4WIRE ENERGY METER(IC card)

    3PHASE 4WIRE ENERGY METER (kertu IC)

    Meter energi prepaid 3 phase 4 (kertu IC) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008 lan GB / T17215.323-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.