page-b
  • 3PHASE 4WIRE ENERGY METER (remote)

    3PHASE 4WIRE ENERGY METER (remot)

    3 phase 4 wire energy meter (remot) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008 lan GB / T17215.323-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.