banner1
banner2
banner3
Halo, teka konsultasi karo produk kita!

SAIKI KANGGO COMPANY

Jiangsu Senwei Electronics Co, Ltd minangka panyedhiya layanan manajemen energi lengkap kanthi manajemen energi cerdas minangka bisnis inti, nyedhiyakake layanan mandeg kayata peralatan pangukuran, peralatan komunikasi, piranti lunak awan, integrasi sistem, operasi sistem lan pangopènan sing ana gandhengane karo energi pangukuran lan manajemen. Perusahaan kasebut nggawe soket ngukur cerdas, soket energi, energi listrik, meter energi listrik cerdas, jinis tenaga listrik cerdas DIN-rel, meter energi listrik sing wis dibayar, meter energi elektronik sing dipasang kanthi macem-macem, terminal pemantauan, unit akuisisi data ..

kasus kita

acara sinau kasus kita

  • Intelligent power management system includes power metering terminal, data collector and PC..

    Sekolah

    Sistem manajemen daya cerdas kalebu terminal metering listrik, kolektor data lan PC.
    ndeleng liyane
  • The traditional manual method for measuring the energy consumption of various types of factories results..

    Pabrik

    Cara manual tradisional kanggo ngukur konsumsi energi saka macem-macem jinis pabrik.
    ndeleng liyane
  • Jiangsu Senwei Electronics Co., Ltd. provides a professional information management system solution for..

    Ngilekake banyu

    Jiangsu Senwei Electronics Co, Ltd nyedhiyakake solusi sistem manajemen informasi profesional kanggo ..
    ndeleng liyane
  • Applications: steel, petrochemical, chemical, coking, pharmaceutical and pharmaceutical, paper mills..

    Lingkungan

    Aplikasi: baja, petrokimia, kimia, coking, farmasi lan farmasi, pabrik kertas ..
    ndeleng liyane

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0+

    Produk

  • 0+

    Output taunan

  • 0+

    Paten

  • 0%

    Kemajuan proyek

Kekuwatane

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Informasi paling anyar

Sistem penjualan listrik prabayar kertu IC
Prospek ngarep meter energi listrik prabayar
ngawasake energi nggunakake "housekeeper"
ndeleng liyane